27 Ekim 2010 Çarşamba

İstanbul Ligi başladı..




Merhabalar. Zıpkın, tüplü dalış, paintball derken birazda futboldan bahsedelim. Çocukluğumdan beri severek oynadığım futbolda, her ne kadar biryerlere gelme şansını çoktan kaçırmış olsam da, hala iyi olduğumu düşünüyorum. Yıllardır düzenli sayılacak şekilde oynamak, fizik kondisyonumun iyi olması, neredeyse hiç sakatlanmamış olmak, tecrübe kazandıkça daha verimli oynamak, gol vuruşu yüzdemin yüksek olması hala iyi olduğumu düşündüren bir kaç nedenim.

Üniversiteyi bitirip İstanbul'a geldikten sonra çocukluk arkadaşlarımla buluşup sık sık halı saha maçları yapmaya başladık. Çok çeşitli sahalarda, çeşitli takımlarla maçlar yaptık. Beraber bir çok turnuvaya katıldık. Birbirimizin özelliklerini iyi anladık ve kabul ettik. Bu sene katıldığımız İstanbul Ligi organizasyonu ise bizim için adeta yeniden doğuş gibi oldu. Önceki yıllarda orta karar bir takımken, bu yıl takıma kaynaştırdığımız gençlerle çok daha güçlü ve zirveye oynayan bir takımımız oldu.

www.istanbulligi.com adresinden de takip edebileceğiniz lige NANKATSU adıyla katıldık. Sonraki kayıtlarımda bizim takımın maç yorumlarını ve fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere.

Maç Programımız:
1. Hafta: Dejavu Spor
2. Hafta: Real Bosna
3. Hafta: Müşkülpesent Tosbaa
4. Hafta: Genç Kardeşler
5. Hafta: Basın Sitesi
6. Hafta: Altıpastan Gol Kaçmaz
7. Hafta: Dörteksi
8. Hafta: Hipp Türkiye
9. Hafta: Yıldırım Spor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder