27 Ekim 2010 Çarşamba

İstanbul Ligi 2. hafta


İşim gereği İstanbul dışında görevli olduğumdan 2. ve 3. hafta maçlarında forma giyemedim. 2. haftadaki rakibimiz şampiyonluk adaylarında Real Bosna idi. Gerek yokluğum, gerekse takımdaki rotasyon yüzünden, ayrıca rakip kalecinin çok iyi olması, hakemin de aşırı sertliğe izin vermesi sebebiyle maçı gol atamadan bitirdik ve mağlup olduk.

NANKATSU 0 - 5 Real Bosna

Bakırköy grubu son maçında Nankatsu ve Real Bosna karşı karşıya geldi. Maça Nankatsu hızlı başladı. Fakat buldukları pozisyonlarda Real Bosna kalecisi Uğur’ u geçemedi. Kontra ataklarla gol arayan Real Bosna aradığı golü bularak durumu 1-0 yaptı. Golden sonra ataklarına devam eden Nankatsu yine kaleci Uğur engeline takıldı. Ardından Real Bosna 2. golü buldu. Bu skordan sonra özellikle Mert’ in önderliğinde gelişen Nankatsu ataklarında pozisyonları cömertçe harcadılar. Real Bosna ise girdikleri pozisyonlarda etkili bitirici vuruşlar ile maçın ilk yarısını 3-0 sonuçla kapattı.


İki takımında çok hızlı başladığı 2. yarı , ilk 10 dakika karşılıklı ataklarla geçildi. 2. yarının 11. dakikasında ani gelişen Real Bosna atağında Yasin durumu 4-0’ a taşıdı. Bu skordan sonra oyundan düşen Nankatsu ekibi karşısında daha rahat pozisyona giren Real Bosna ekibi 5. golü de bularak maçın skorunu tayin etti.


Goller: Yasin (4), Ender

Sarı Kart: Ayhan Yücel ( Real Bosna )

Maçın Adamı: Uğur Yavuz ( Real Bosna )

Ligin ilk maçında da oyuna damgasını vuran Uğur Yavuz, ikinci maçta da fırtına gibi esti. Bu ligin en kaliteli kalecisi olduğunu bir kez daha kanıtlayan Uğur, lige damga vuracağını taraflı tarafsız herkese gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder