27 Ekim 2010 Çarşamba

İstanbul Ligi 4. hafta





Nihayet formama kavuştuğum bu haftada rakibimiz bizim gibi üç maçta iki galibiyeti olan Genç Kardeşlerdi. Biraz kondisyondan düşmüş olsam da tecrübemle açığı kapattım ve attığım beş golle yine maça damga vurdum. Haftanın karmasına girdim ve toplamda on dört golle gol kralıyım. Maçın içinde attığım frikik golü, direkten dönen rövaşatam ve maç 4-4 giderken sıfırdan atarak maçın kopmasını sağladığım golüm görülmeye değerdi bence. Mert'in doksana gönderdiği gol ise haftanın golü olacak güzellikteydi. Kalecimiz Kadir, özellikle ikinci yarıda maç daha ortadayken yaptığı güzel kurtarışlarla haftanın kalecisi olmayı başardı. Maçın adamı seçildiğim maçın ardından takımımız üç galibiyetle dörtte dört yapan Real Bosna'nın ardından ikinci sırada. Grubumuzun en golcü takımıyız ve iddiamız sürüyor. Ayrıca haftanın takımı olarak da seçildik. Bütün arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum.

NANKATSU 11 - 5 Genç Kardeşler

Genç Kardeşler ile Nankatsu arasındaki maçın ilk yarısı Melih’le Umut’un karşılıklı golleri ile geçildi.


Gol krallığının iki iddialı ismi Melih ile Umut neden üst sıralarda olduklarını adeta herkese gösterdi. Genç Kardeşler takımından Melih, Nankatsu takımından ise Umut oynadıkları güzel oyun ve attıkları birbirinden nefis gollerle maça gelen İstanbul Ligi takipçilerine seyir zevki yüksek bir maç izlettiler.

Maçın ikinci yarısı gerçekten çok hızlı başladı. Nankatsu takımından genç yıldız Mert Yiğit, güzel futboluyla takımının rakibine karşı üstünlük kurmasını sağladı. Öyle ki, genç oyuncu iki gol atmasına rağmen takımının golcüsü Umut’a müthiş toplar servis etti. Dikine oynamasıyla kısa zamanda birçok takımı kendisine hayran bırakan Mert, bu performansıyla altın karmaya aday olduğunu bir kez daha gösterdi.

Turuncular ikinci devre pek çok gol pozisyonuna girdi Bunları Mert Ve Umut ile değerlendirmeyi başardı. Bu ikiliye Ersin’in de dahil olmasıyla rakip kalede adeta bermuda şeytan üçgeni kuran Nankatsu, farkı açarak Genç Kardeşler gibi önemli bir rakip karşısında maçı 11-5 kazandı. 

Genç Kardeşler’de kaptan Engin İnce’nin yokluğu hissedidi, Nankatsu’da ise kaptan Umut’un varlığı… Geçen sezon farklı bir ortamda bir türlü istenileni veremeyen tecrübeli forvet İstanbul Ligi’nde harika bir perfomans sergiliyor. Bu maçla gol sayısını 14’e çıkaran Umut Köybaşı’nın ilerleyen haftalardaki performansı merakla bekleniyor. 

Nankatsu ekibi bir çok takımın önem vermediği bireysel başvuruları değerlendirerek, başarıyı yakalamasıyla farklı bir hikayeye sahip… Takımın kaptanı olmasa da arka plandaki lideri Muhammet Yasin Erkol kayıt aşamasında uzun süre bireysel başvurular konusunda lig yönetiminin kapısını çaldı.

Mert Yiğit, Ersin ve Emre gibi bireysel başvurular sonucu Nankatsu saflarına katılan oyuncular, takımlarının başarısında çok büyük paya sahipler. 

Nankatsu: Kadir – Emre – Ferhat – Yasin - Mert – Hakan(Ersin) – Umut ©(Berk)


Genç Kardeşler: Ayhan – Melih – Mustafa – Fatih – Ergün – Volkan – Mustafa Işıkdemir©


Sarı Kart: Ferhat Okuyan /Mustafa Işıkdemir

Goller: Umut(5), Ersin(3), Mert(2), Yasin (Nankatsu) / Melih(4), Mustafa

Maçın Adamı: Umut Köybaşı (Nankatsu)
İkinci yarının ortalarında oyundan çıkmasına rağmen oyunda kaldığı süre boyunca takımı adına 5 gol birden atan Umut, gol krallığını kimseye kaptırmamaya niyetli olduğunu herkese gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder